Over ons

InteriorPartner is het bedrijf van Luc de Haas. Met meer dan achttien jaar ervaring in de interieurbranche en een specialisatie in de retailsector is hij dé expert om u te helpen bij de realisatie van uw interieurprojecten.

Zijn motto? ‘Toegevoegde waarde leveren door betrokkenheid en partnerschap’. Dát is InteriorPartner.

Onze achtergrond is bouwkunde en interieurbouw. Sinds 2014 bieden we met InteriorPartner zijn diensten zelfstandig aan. Hierbij valt te denken aan de ontwikkeling, engineering en realisatie van uitdagende interieurprojecten en turn-key projectrealisaties. Hier zijn wij op ons best en absoluut van toegevoegde waarde. Wij leveren een essentiële bijdrage aan het succesvol afronden van een uitdagende opdracht.

Per 1-6-2018 zijn we een samenwerkingsverband aangegeaan met RooDT Wood and More. Dit bedrijf wordt geleid door Tom op het Roodt. Tom en zijn team zijn ervaren en kundige interieurbouwers. Zij beschikken over een modern machinepark inclusief CNC apparatuur.

Wij zitten gezamelijk gevestigd op onze nieuwe lokatie aan de Alerbeemdweg 28 te Venlo. Dit industriegebied staat regionaal bekend al Noorderpoort Venlo.